Als coach ondersteun en begeleid ik je bij ongewenste, pijnlijke, ongemakkelijke of moeilijke situaties in jouw leven. Mijn persoonlijke coaching kan je helpen de balans in jezelf en je leven terug te vinden, waardoor klachten verminderen.

Ben jij moe en lusteloos. En heb je fysieke klachten zoals bijvoorbeeld nek – en schouderklachten of buik -en rugpijn. Neemt je weerstand snel af dan kan lichaamswerk hierbij helpen.

 

Loop jij vast in je leven, mogelijk door dingen die je hebt meegemaakt. Hoor je er niet bij. Wordt je niet gezien, gehoord of geaccepteerd. Is er geen erkenning. Zijn anderen ver over je grenzen heen gegaan. Een familieopstelling kan inzicht geven.

Tekenen geeft ontspanning maar kan je ook helpen bij allerlei processen die jij doorloopt. Er zijn verschillende mogelijkheden.

 

Door healing kan een transformatie op gang komen op fysiek, mentaal, emotioneel en zielsniveau. Je ervaart een totale ontspanning van lichaam en geest die veelal langere tijd daarna nog voelbaar is. Een healing kan ondersteunt worden met Spagyriek.

Ben jij aan rust en ontspanning toe. En wil je iets voor jezelf doen of samen met je gezin. In een ongedwongen sfeer weer lekker tot jezelf komen. Het is mogelijk om alleen te komen of met bijvoorbeeld een vriendengroep.