Vraag je gratis Skype sessie aan.

Eén op één coaching sessie van 20 minuten via Skype

Kennismaking en uitleg van mijn manier van werken

Een gouden tip naar aanleiding van je vraag.

Ik wil je graag helpen om jezelf en de ander beter te begrijpen. Zodat  je inzichten krijgt die je dan kunt gebruiken in je dagelijkse leven. Hoe sta je in het leven en wat kan er eventueel veranderen. Samen gaan we ervoor zorgen dat het allemaal weer wat gemakkelijker wordt.  Waardoor je met de stroom mee roeit in plaats van dat je er tegenin gaat.
Wil jij hiermee aan de slag?
Reserveer een gratis sessie.

Door mijn voorbereiding op jouw vraag is het mogelijk om deze 20 minuten effectief in te zetten en krijg jij een gouden tip van mij. In reactie op jouw aanmelding zal ik een aantal tijdstippen aan je voorstellen.

 

Vul hieronder je gegevens in en vraag nú je gratis sessie aan.