Een meer met een brug.

Wat anderen zeggen.

Op integere, ingetogen en professionele wijze heeft Wemmie een behandeling met succes toegepast. Wemmie is uitstekend geschoold, weet een sfeer van vertrouwen te creëren, geeft blijk van inzicht in de menselijke processen en zet deze uitstekend in.
W.W.

Voor mijn zoon, die door een vervelende scheiding en veel gepest te worden op school, wilde ik graag de hulp van een kindercoach inschakelen om hem weer een beetje op weg te helpen zijn eigenwaarde terug te vinden.

Al in enkele sessies wist kindercoach Wemmie Dekker met haar open, geduldige en warme uitstraling mijn zoons vertrouwen te winnen en te zorgen dat hij over zijn situatie kon praten. Door middel van o.a. het “Coachee-spel”, emotiekaarten en mijn zoon te laten tekenen (en daarbij de thuis- en schoolsituatie uit te “schetsen”) leerde hij al gauw sterker in z’n schoenen te staan, situaties beter te kunnen relativeren en een meer eigen mening te vormen.

Met haar enthousiaste manier van coachen daagde Wemmie spelenderwijs uit tot verder vertellen en liet zo mijn zoon het probleem ontdekken en hoe hij dingen in het vervolg zelf aan kon pakken.

Door deze aanpak heb ik een vrolijke,  enthousiaste, voor zichzelf opkomende zoon terug gekregen.
M. v.d. B.

Voor onze kinderen heeft Wemmie veel kunnen betekenen, niet alleen gaf ze het vertrouwen om open en eerlijk je verhaal te mogen doen, zonder dat ze het verder verteld, maar ook met Sensi-therapie heeft ze onze zoon heel goed geholpen.

Onze zoon werd er rustiger van en gaf aan dat zijn hoofd leger was, ook de kleine tips hoe je prikkels kan voorkomen: door zogenaamd in een glazenbol te gaan zitten, voeten stevig op de grond te zetten of je armen over elkaar te doen; hebben hem geholpen verder te komen.

Nu is het zover dat hij zelf aangeeft als hij weer even bij Wemmie op de massagebank wil, ik zit te vol geeft hij dan aan.

Voor ons als gezin geeft Wemmie een rustig idee, als het even niet gaat dan kunnen we aankloppen en denkt ze mee, heerlijk toch om soms even ruggenspraak te mogen doen….
H.H.H.

Wemmie is een zeer deskundig therapeut en stelt alles in het werk om iemand een goed gevoel en veilige basis te geven. Een liefdevolle vrouw die de tijd neemt om te observeren waar de klachten vandaan komen. De therapie die daarop volgt is wat men op dat moment nodig heeft en daardoor ook zeer doeltreffend. Bovendien heeft zij veel ervaring met kinderen die hoog sensitief zijn of volledig uit balans.
P.v.L.

Wemmie is een zeer vaardig Therapeut. Met waanzinnige vaardigheden op spiritueel gebied, al zal ze daar zelf vaak bescheiden zijn en weinig over vertellen om de onzichtbare wereld onzichtbaar te laten ;).
B.G.

Gekleurde vogel.