Hoe kan ik je helpen?

Ik heb ervaring met het werken met vrouwen tussen de 30 en 45 jaar en hun gezin. Die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Stelt jij regelmatig de vraag: Is dit nu alles? Dan kan ik je helpen.
Soms wordt het allemaal even teveel en kun je wel wat hulp gebruiken. En ondanks dat je een sterke vrouw bent mag en kan je hulp vragen.
Er  gebeurd zoveel in je leven dat je even niet meer tot rust kan komen. Waardoor er allerlei lichamelijk klachten kunnen zijn, maar er kan ook onvrede, stress en onmacht ontstaan. En daarmee kan ik je helpen op verschillende manieren. Zodat jij de rust in je zelf weer terug kunt vinden.

Hulp nodig, ik kan je helpen!

Dit kan door een coaching gesprek. Aangevuld met verschillende lichamelijke technieken of een Healing. Daarnaast kan er Spagyriek – Alchemistische plantenremedies ingezet worden om het proces te ondersteunen. Maar wil je gewoon tijd voor jezelf en er eens helemaal tussenuit dan ben je welkom op één van de workshops.

Jong kalf van een hert.
Wemmie.
Wemmie bij het blauwe meer.

Contact Formulier

Ik gebruik je gegevens alleen om je een e-mail terug te sturen. Privacyverklaring.

Even voorstellen…………

Mijn naam is Wemmie en woon samen met Ruud. Ik ben geboren in Drenthe. Als kind was ik verlegen en gevoelig. Ik probeerde zo onzichtbaar mogelijk te zijn. En over mijn gevoelens durfde ik niet te praten. Emoties werden weggestopt. Inmiddels weet ik dat dit grote gevolgen kan hebben wanneer je volwassen bent.
Na de lagere school wist ik niet wat ik “wilde worden”. Maar vond het leuk om op kinderen te passen. Om die reden ben ik de opleiding Kinder -en Jeugdverzorging gaan volgen. Na mijn opleiding was het moeilijk om hier werk in te vinden. En zo gebeurde het dat ik in de financiële wereld terecht kwam. Lekker veilig want je hoefde niet met je gevoelens bezig te zijn. Maar na jaren gewerkt te hebben in allerlei functies met de nodige opleidingen wist ik dat het werk niet meer bij me paste.

 

Wat vond ik leuk?

Ik kwam erachter dat de gesprekken die ik voerde niet alleen over de financiën gingen. Maar behoorlijk diepgaand waren. Mensen namen me snel in vertrouwen. Door persoonlijke ervaringen merkte ik dat het weg stoppen van gevoelens niet de juiste weg was. Ik werd steeds gevoeliger en kon hier lastig mee omgaan.

Wat overkwam mij en wat moest ik doen?

Na een tijdje kwam de opleiding voor Sensi-Therapeut op mijn pad. In eerste instantie deed ik de opleiding voor mezelf om beter te leren omgaan met mijn Hoog gevoeligheid. Langzaam ontstond er een innerlijke drang om andere mensen te helpen. Een hele andere richting die ik tot dan toe had gevolgd maar ik voelde me er erg goed bij. Ik wilde graag met kinderen werken. En ben toen twee dagen in de week in een kinderdagverblijf gaan werken.

En daarnaast was ik bezig met de opbouw van mijn praktijk. Al snel merkte ik dat ons huis niet meer aan onze verwachtingen voldeed. De trek naar het Nationaalpark Het Drents Friese Wold was groot. En zo zijn we op zoek gegaan naar een huis vlak bij het bos. Na pensionering van Ruud. Hebben we een sfeervol huis gevonden met een mooie workshop en praktijk ruimte.

We wonen nu aan de rand van het Nationaalpark Het Drents Friese Wold. Vanuit ons huis kan ik heerlijk naar het bos wandelen. Ik ben hier dan ook regelmatig te vinden, alleen of met een groep mensen. Dwalend door het bos maak ik foto’s of neem papier en potloden mee om te tekenen. Het klinkt te mooi om waar te zijn maar ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt.
Natuurlijk komt dat niet zomaar aanwaaien, je moet er wel wat voor doen. Ik heb de nodige opleidingen gedaan. En kan nu met recht zeggen dat ik met mijn kennis en ervaring doe waar ik plezier in heb. Ik draag mijn passie uit door te werken met sterke vrouwen die net zoals ik het nodige in hun leven hebben meegemaakt. En af en toe een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Ik hoop je een keer te mogen begroeten in mijn praktijk of bij een gezellige workshop. Of gewoon zomaar ergens onderweg.

Wemmie zittend bij het blauwe meer.
Grote dikke boom.
Wemmie zittend op een zand heuvel.